Меню сайту
Міні-чат

Відео дня             



Ще відео >>>

           ПОГОДА          

GISMETEO: Погода по г.Вишневое

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2009 » Жовтень » 18 » Звідки пішов рід Арсенія Яценюка?
23:48
Звідки пішов рід Арсенія Яценюка?

Звідки пішов рід Арсенія Яценюка?

16/10/2009

16.10.09 «Народна воля», с.Надвірна,  Івано-Франківська обл.

«Наклеп - що вугілля: не обпалить, так замаже», - говорять в народі. Тому неправдива інформація, що стосується лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка, була сприйнята на батьківщині його матері як особиста образа. Показовим є один з листів від земляка Арсенія Петровича,  який ми пропонуємо до уваги читачів. Публікуємо без скорочень, мовою оригіналу.

«Цікаво спостерігати спортивні змагання, чи забіг коней на іподромі, але дуже сумно дивитись на президентські перегони. Недарма у народі є приповідка: «Коли злодій кричить - тримай злодія!».

Цю тактику взяли на озброєння «регіонали». Вони стараються вже задовго до президентських виборів очорнити своїх конкурентів і показати кришталево чистим «борця за добробут українців» з темним минулим, лідера партії Віктора Януковича.

Та хіба він  має право, проросійський ставленик, бути керманичем Держави Україна? Шановний Президенте України, дорогі українці, як могло статись, що до Верховної Ради України, народними депутатами по списку лідера партії пройшли «братки» і фактично через них Верховна Рада не працювала і не працює? Через відсутність їхніх голосів не прийнято жодного закону на користь і захист українського народу. Цікаво, що за проект Закону про рейдерство не проголосував жодний депутат Партії регіонів. З цього виходить очевидне - хто стоїть за рейдерами і підтримує це ганебне явище.

З подачі донецьких, кримських і закарпатських агітаторів іде негативна інформація про всіх кандидатів на посаду Президента, а особливо про Арсенія Яценюка, який, на думку більшості народу України, здатний вивести Державу з кризи.

Відносно Арсенія Яценюка ведеться дезінформація друкованими виданнями та телебаченням стосовно його національного походження.

Я, Чавага Володимир Миколайович, 1941 р.н., уродженець села Княждвір, присілок Баня, Коломийського району на Івано–Франківщині, хочу більш детально ознайомити читача з родиною п. Арсенія, як колишній сусід.

Присілок Баня отримав таку назву тому, що за князювання Данила Галицького там варили сіль майже для всього князівства. Біля присілка Баня князь Данило на стрімкому і дуже високому березі річки Прут збудував свою резиденцію, замок, оточений з трьох сторін дрімучими лісами, звідки село і отримало назву Княждвір.

Досліджуючи свій родовід Чаваги, я знайшов і прізвище Бакай. Це дівоче прізвище мами Арсенія. Тато мами Яценюка, тобто, його дід, Бакай Григорій  Дмитрович, 1909 року народження, учасник другої світової війни, бабка - Шмаркуляк Анна Василівна, 1905 р.н., обоє уродженці присілка Баня с. Княждвір. В даний час в с. Княждвір проживає рідна сестра мами Арсенія Мирослава. Хочу зазначити, що тато Арсенія Яценюк Петро Іванович, 1941 р.н., народився у селі Кострижівка Заставницького району Чернівецької області.  

Як бачимо, нічого спільного пан А. Яценюк ні по материнській, ні по батьківській лінії з єврейським походженням не має, про що наголошують антиагітатори «регіонали» - хоча, які у них можуть бути претензії до єврейської нації?

Рід Бакаїв древній, так що пан Арсеній може цим гордитись, на відміну від окремих народних депутатів та бізнесменів, які всіляко вишукують своє «дворянське» походження - кому воно потрібне і для чого?

Коли король Данило Галицький у 1255 році женив свого сина Лева на дочці венгерського короля, то той дав у охорону принцеси загін воїнів. В їх числі був Бакай, предок Арсенія.
Після зруйнування королем Данилом своїх твердинь у Волинсько-Галицькому королівстві, у тому числі Княж двірського замку, через наказ хана Батия, ратник Бакай, отримавши наділ землі в урочищі Баня, залишився його мешканцем. І пішов від нього великий рід, якому вже більшн 750 років.

Та головним для кандидата в Президенти України є те, щоб він любив Україну, її народ, щоби дбав про його добробут.

Адже ми бачимо, що коїться в даний час на Україні: зневіра до Президента, Верховної Ради, Уряду, і є на то причина. Гривня впала вже майже до рівня «кравчуківського купона», бензин досяг ціни пляшки шампанського, ковбаси, м’ясо, цукор недоступні простим людям.

Народні депутати, бізнесмени – власники заводів, фабрик і інших цінностей, вкрадених у народу, жирують. А чи не пора цьому хамству покласти край?

Нехай не гніваються на мене проросійські українці Донецька, Криму і інші за відвертого листа до українського народу. Зараз іде передвиборча боротьба, і як кажуть у спорті, нехай переможе сильніший.

У часи правління «старших братів», як називали себе росіяни, моє старовинне село Княждвір було розділено на два села і називались вони «Верхнее» і «Нижнее».

Не хочу, щоб я, мої родина, а також вся Україна знаходилися в дружніх обіймах «брата» до останнього подиху. Вважаю сам, моя родина, у спілкуванні з багатьма людьми, що Україну з прірви застою і ганьби може вивести тільки Арсеній Яценюк.

Володимир Чавага,
с. Княждвір, Коломийського р-ну Івано-Франківської області.

http://frontzmin.org
Переглядів: 1093 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту


Народная агитация за Яценюк Арсений Петрович 



Портал 
г.Вишневого!


Copyright MyCorp © 2024