Меню сайту
Міні-чат

Відео дня             



Ще відео >>>

           ПОГОДА          

GISMETEO: Погода по г.Вишневое

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Січень » 6 » ЗДОРОВІ ДІТИ – ЗДОРОВА НАЦІЯ!
22:48
ЗДОРОВІ ДІТИ – ЗДОРОВА НАЦІЯ!

ЗДОРОВІ ДІТИ – ЗДОРОВА НАЦІЯ!

 

Наші діти вже не один рік із задоволенням відвідують санаторний дошкільний заклад «Ромашка», який знаходиться в м.Вишневе. З кожним роком садочок стає все кращим, сучаснішим. Дітей завжди з радістю та усмішками зустрічають працівники дошкільного закладу. Матеріальна база теж з кожним роком покращується, групи поповнюються новітніми дидактичними та методичними посібниками. На початку кожного навчального року наші дітки переходять в чисті, відремонтовані групи. Але на протязі багатьох років для всіх батьків було одне болюче невирішене питання.

Це те, що дошкільний заклад потребує заміни вікон та вхідних дверей по причині того, що вони вже не закриваються і не зберігається тепло у приміщеннях. Особливо це стосується середньої групи, яка не має кімнати для сну. В ній, в першу чергу, необхідно було замінити вікна для того, щоб під час сну дотримувався температурний режим у групі. Керівництво дошкільного закладу неодноразово піднімало питання перед місцевою владою, зверталися до сесії міської ради з даною проблемою. Також адміністрація та батьківський комітет дошкільного закладу клопотали перед різними організаціями м.Вишневе, про надання благодійної допомоги по встановленню віком.

В 2006 році була прийнята комплексна програма розвитку дошкільних навчальних закладів м.Вишневе на 2007-2010 р.р. Батьки дітей, які відвідують ДНЗ, раділи тому, що дошкільний заклад був у Програмі на заміну вікон та вхідних дверей на метало пластикові конструкції на І-е півріччя 2008 року. Про це було повідомлено завідуючою ДНЗ на загальний батьківських зборах у листопаді 2006 року.

Але, на жаль, на виконання даних робіт дошкільний заклад чекає вже понад три роки. І ось трапилось чудо. Незважаючи на економічну кризу і на те, що останнім часом підприємства м.Вишневе відмовилися від шефської допомоги дошкільним закладам, знайшлася єдина громадська організація – «Фронт Змін», яка з розумінням віднеслась до проблем нашого садочка. Без створення незручностей в роботі закладу, були замінені вікна в середній групі в неробочі дні. А також організацією «Фронт Змін» було проведено ремонт дороги, яка веде до садочка і протягом багатьох років не ремонтувалася. На до розі були вибоїни, що створювало незручності та небезпеку для проходження по ній, особливо у вечірні години.

Батьки дошкільного закладу висловлюють величезну вдячність членам громадської організації «Фронт Змін» за їх розуміння проблем закладу та за надану допомогу. Сподіваємося, що «Фронт Змін» буде вносити позитивні зміни і в життя нашого міста в подальшому.

Бажаємо успіхів у виборчій кампанії та надіємося на співпрацю у майбутньому.

МІСТО ПОТРЕБУЄ ЗМІН!!!

З повагою, колектив батьків дошкільного навчального закладу «Ромашка».

Переглядів: 760 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту


Народная агитация за Яценюк Арсений Петрович 



Портал 
г.Вишневого!


Copyright MyCorp © 2024